Za Ugostitelje

Bergo podovi za ugostiteljske objektePodne obloge proizvođača Bergo prepoznatljive su sa svojim atraktivnim i unikatnim dizajnom, široka paleta boja I dezena omogućava ostvarenje želja svakog kupca, kao I stvaranje jedinstvenog ambijenta prilagođenog potrebama bilo kog poslovnog prostora, bilo da je za ugostiteljske objekte ili poslovne prostorije.

Pored modernog izgleda, podovi Bergo se izdvajaju i po svojim tehničkim osobinama, jer su izdržljivi i otporni na razne atmosferske uticaje, kao i hemikalije. Omogućuju protok, kako vazduha tako i vode ispod samih pločica, dobro apsorbuju zvuk, a takođe su i dobar toplotni izolator, samim tim predstavljaju idealno rešenje za ugostiteljske objekte, terase ili bašte. Podovi za ugostiteljske objekte nude u svojoj kolekciji visokokvalitetne materijale, širok spektar boja i moderan dezen čime se dugoročno postiže stvaranje jedinstvenog vizuelnog efekta po želji kupca, kao i vizuelno odvajanje ili isticanje određenih delova prostorija.

PODOVI UNIQUE

Model Unique ima pravolinijski, otvoren obrazac sa prepoznatljivim karakterom koji sa lakoćom pretvara bilo koju površinu u atraktivan ambijent. Problematični podovi, bilo da se radi o vanjskim ili unutrašnjim, ne predstavljaju nikakav problem za podne obloge Unique. Specijalno razvijena za površine kao što su: terase i bašte ugostiteljskih objekata, saune, površine oko bazena, garaže i druge površine.

POGLEDAJ VIŠE

PODOVI Royal

Model Royal je veoma popularna podloga dimenzija 30x30cm. Ono što je karakterisično za ovaj model je da se mjesta na kojima se spajaju pločice gotovo ne primjete. Spada u kategoriju sistem 1 Bergo proizvoda i dostupan je u veoma širokom spektru boja. Model Royal se pokazao kao odlično rješenje kako za unutrašnje tako i za vanjske prostore. Koristi se za ugostiteljske objekte, površine oko bazena, prodajne i izložene prostore, diječija igrališta, itd.

POGLEDAJ VIŠE

PODOVI XL

Model XL predstavlja idealnu alternativu modelu Royal, samo u većem formatu. Model XL je veoma jednostavan za ugradnju, dimenzija je 38x38cm. Kao i model Royal, i XL je dostupan veoma širokom spektru boja te kupcima pruža mogućnost da kombinacijom različitih boja postignu odličan vizuelni efekat. Najčešće se koristi za vanjske prostore u ugostiteljskim objektima, za prostore oko bazena, garaže, dvorišta, itd.

POGLEDAJ VIŠE

PODOVI Top Tile

Top tile je jedinstven kocept koji je nedavno razvila firma Bergo. Radi se o podovima jedinstvenog dizajna koji se koriste za unutrašnje prostore. Top tile puža jedinstvenu mogućnost da kupci sami biraju ili sami dizajniraju pločicu po svojoj želji. Top tile se koristi za prodajne i izložbene prostore, ugostiteljske objekte, kacelarije, itd.

POGLEDAJ VIŠE

PODOVI Elite

Elite je puna pločica koja se može koristiti za vanjske i unutrašnje prostore. Površina pločica Elite je reljefnog oblika te se ne kliže kada je vlažna. Dostupna je u širokom izboru boja a posebno je interesantna mermer siva boja kod koje svaka pločica ima svoj jedinstven dizajn u pomenutoj boji. Lako se održava i izuzetno je dugotrajna. Ima veoma široku primjenu kako za poslovne tako i za privatne prostore.​

POGLEDAJ VIŠE

Podovi za ugostiteljske objekte

Bergo podovi se izdvajaju zbog sledećih karakteristika:

 • Prilagodljivi svakom okruženju i klimatskim uslovima(ne blijede na suncu)
 • Odgovarajući su kako za unutrašnju , tako i vanjsku upotrebu
 • Ekonomični su, jednostavni za postavljanje
 • Higijenski su, zahtijevaju minimalno održavanje
 • Veoma izdržljivi i imaju dug vijek trajanja
 • Odlične drenažne sposobnosti, kao i ventilacija ispod podova
 • Za sva godišnja doba i vremenske prilike (brzo se suši nakon kiše)
 • Ergonomični su, tj. povoljno utiču na kičmu i koljena, prijatni tokom hoda
 • Antiklizni i bezbedni za korisnike
 • Akustični i bešumni tokom kretanj
 • Jedinstven dizajn i bogata paleta boja

Ugradnja

Osnovna prednost je što se ovi modularni podovi za ugostiteljske objekte brzo i lako postavljaju na staru podlogu bez komplikovanih uputstava, predhodnog iskustva i dodatnih pomagala poput vijaka, ljepila itd. Pločice se po potrebi mogu veoma lako sjeći ubodnom pilom na željeni oblik i dimenziju. Zbog čega su ovi podovi osim za ugostiteljske objekte našli primenu i na raznim javnim događajima poput sajmova, koncerata, reklamnih prostora, vjenčanja i mnogih drugih

Održavanje

Naši podovi za ugostiteljske objekte su funkcionalni i veoma se lako održavaju. Sve što je potrebno je brisanje vlažnom krpom po potrebi. Podloga se može prati i vodom pod pritiskom. Podloga je dizajnirana tako da sve nečistoće i voda prolaze ispod podloge i ne zadržavaju se. Podloga je otporna na hemikalije koje se koriste kao sredstva za čišćenje

Vijek trajanja
Obzirom da su Bergo podloge otporne na sve klimatske uslove i trpe velika opterećenja, vijek trajanja ovih podloga u praksi je preko 20 godina. 

Idealno za ugostiteljske objekteGalerija slika u kojoj je prikazana primena Bergo podne obloge:

KONTAKTIRAJTE NAS