Sportske Podloge

Sportske podloge BergoNaše sporstke podne obloge odlikuje vrhunski kvalitet izrade, visoka otpornost na sve vremenske faktore i decenijska dugotrajnost

Pri odabiru sportske podloge za terene ili specifična dešavanja treba uzeti u obzir više faktora kao što je pre svega odgovarajuća površina za određeni sport, zatim instalacija i uklanjanje, održavanje, dugotrajnost, uticaj na okolinu i izgled. Uzimajući u obzir sve navedene uslove, Bergo sportske podloge nude vrhunski kvalitet i visok nivo performansi. Bergo sporstke podloge su dostupne u više boja, dezena, i nekoliko tipova podova idealnih za sport i rekreaciju. Izaberite odgovarajuću podnu oblogu iz naše kolekcije u zavisnosti od vrste sporta i od toga da li je za unutrašnju – podloga za sport Top Tile ili vanjsku primenu – podloga za sport Multisport i podloga za sport Tenis

sportske podloge Top Tile

CONCEPT TOP TILE SPORT podne obloge za sport idealno su rešenje za permanentno visoko kvalitetno pokrivanje unutrašnjih površina poput hala, ali takođe se koriste i za problematična i neravna područja. Ovi podovi su pametno, ekonomično i isplativo ulaganje koje može svaku površinu pretvoriti u sportsku halu visokih performansi. Odobrena u skladu sa standardom EN 14904, koji predstavlja Evropski standard za unutrašnje sportske podloge.

POGLEDAJ VIŠE

sportske podloge Multisport

MULTISPORT podovi su višenamenski proizvod odgovarajući za većinu sportova i aktivnosti. Nivo frikcije je idealan zbog svog ’stani-kreni’ svojstva, tako da se ove podne obloge koriste najčešće za fudbal, košarku, rukomet, odbojku, aerobik i mnoge druge. Zbog jednostavne instalacije i deinstalacije, ove podloge za sport često se mogu videti na raznim egzibicijama, specijalnim događajima a sportske federacije ih preporučuju i za razne turnire.

POGLEDAJ VIŠE

sportske podloge Tenis

TENIS podloga za sport je specijalizovana za teniske terene i već je priznata od strane Internacionalne Teniske Federacije, podne obloge su klasifikovane kao srednje-brze. Zatevaju minimum održavanja, atraktivnog su izgleda i stoga čest odabir hotela, klubova, ambasada i velikih kompanija. Za razliku od drugih podloga za tenis, Bergo podloga ne zahtijeva nikakvo održavanje a na istoj se mogu igrati i drugi sportovi poput košarke, nogometa, odbojke…

POGLEDAJ VIŠE

Podovi za ugostiteljske objekte

Sportske podne obloge

Bergo je zbog postavljenih visokih standarda kvaliteta zauzeo čvrstu poziciju svjetskog lidera u proizvodnji sportske podne obloge, što je i nagrađeno prestižnom nagradom u kategoriji najbolji podovi, na sajmu podova Domotex 2014. u Hanoveru. Bergo sportske podloge pružaju odličan osjećaj tokom igre a prema istraživanju Univerziteta Chalmers iz Geteborga pozitivno utiču na kičmu i zglobove. Osim toga utiču na pravilan skok i imaju dobru frikciju dužinom celog terena. Podloge su napravljene u vidu pločica od UV stabilnog PP-materijala sa dodatkom raznih aditiva i minerala u cilju dobijanja vrhunskih sportskih karakteristika i maksimalne izdržljivosti i kvaliteta materijala. Napravljene prema visokim standardima kvaliteta, sposobne da trpe velika opterećenja i sve atmosferske uticaje. Podne obloge ne blijede na suncu ni poslije dugogodišnje aktivne upotrebe. Podne obloge proizvođača Bergo prepoznatljive su svojim atraktivnim dizajnom, širokom paletom boja i dezena, omogućavajući time unikatno personalizovanje sportske podloge, kao i stvaranje jedinstvene podloge za sport prilagođene Vašim potrebama. Pored modernog izgleda, podovi za sportske aktivnosti Bergo se izdvajaju i po svojim tehničkim osobinama, jer su izdržljivi i otporni na sve atmosferske uticaje, kao i hemikalije. Omogućuju protok, kako vazduha tako i vode ispod samih pločica, dobro apsorbuju zvuk, a takođe su i dobar toplotni izolator.

Postavljanje podloge za sport

Prednost Bergo podloga je što se postavljaju direktno na dotrajale ili oštećene površine te su idealne za obnavljanje starih ili oštećenih sportskih terena posebno kada su u pitanju školske i javne površine.. Postavljaju se veoma brzo i jednostavno a postoji i mogućnost demontaže i premještanja na drugu lokaciju. Bergo podloge se mogu posebnim postupcima prilikom montaže dodatno osigurati kako ne bi moglo doći do oštećenja ili otuđenja podloge te su ove podloge veoma dobro rješenje za javne površine i površine koje nemaju zaštitu ili nadzor.

Dugotrajnost i održavanje sportske podloge

Bergo sportske podloge imaju veoma dug vijek trajanja. U praksi na otvorenim terenima izloženim atmosferskim uticajima ove podloge traju preko 20 godina, što ovu podlogu svrstava u red najdugotrajnih sportskih podloga. Bergo sportske podloge ne zahtijevaju redovno održavanje niti iziskuju troškove za održavanje. Uobičajno održavanje kao što je povremeno brisanje vlažnom krpom ili pranje vodom pod pritiskom je obično sve što je potrebno. Dug vijek trajanja ovih podova, odličan osjećaj tokom igre, ergonomija i lako održavanje jesu garancija kvaliteta i isplativog ulaganja.

Idealne podne obloge za sportNa sledećim slikama možete videti primenu sportske obloge:

KONTAKTIRAJTE NAS