Bergo Podovi

Bergo podne obloge
Širok asortiman Bergo podnih obloga idealnih za svaku priliku!

Model Top tile

POGLEDAJ VIŠE

Model Royal

POGLEDAJ VIŠE

Model Premium

POGLEDAJ VIŠE

Model XL

POGLEDAJ VIŠE

Model Elite

POGLEDAJ VIŠE

Model Soft

POGLEDAJ VIŠE

Model Unique

POGLEDAJ VIŠE

Model Briq

POGLEDAJ VIŠE

Model Multisport

POGLEDAJ VIŠE

Model Tenis

POGLEDAJ VIŠE

Model Top Tile Sport

POGLEDAJ VIŠE

O podlozi

Podloge su napravljene u vidu pločica od UV stabilnog PP-materijala, dimenzija 30x30cm i 38x38cm. Napravljene prema visokim standardima kvaliteta sposobne da trpe velika opterećenja i atmosferske uticaje. Ne blijede na suncu ni poslije nekoliko godina

Postavljanje podloge

Pločice se spajaju jednostavno tapkanjem gumenog čekića po isturenim prstenovima. Nisu potrebni nikakvi posebni alati, ljepila ili vijci. Ukoliko je neophodno rezanje ovih pločica, ono se može vršiti „ubodnm“ pilom.

Održavanje

Bergo podloge ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Uobičajno održavanje kao što je povremeno brisanje vlažnom krpom, usisavanje ili pranje crijevom je obično sve što je potrebno.

Zbog svog jedinstvenog dizajna, izdržljivosti i lake ugradnje, prednosti Bergo podloga prepoznali su mnogi korisnici u javnom sektoru širom evrope i svijeta. Ove podloge se odlično mogu iskoristiti da veoma lako riješite probleme dotrajalih ili klizavih podloga, u isto vrijeme ovim podlogama ćete zasigurno uljepšati i oplemeniti Vaš radni prostor i ostaviti odličan utisak kod posjetilaca Vašeg poslovnog prostora.
Pogledajte ili preuzmite neke od brošura.

KONTAKTIRAJTE NAS