Inastalacija

INSTALACIJA BERGO PODNE OBLOGE

instalacioni_sistem_2_bergo_xl

Video prezentacija instalacije Bergo sistema

Jednostavna i brza instalacija

Video prezentacija instalacije Bergo sistema
Atraktivan izgled, jednostavna i brza ugradnja, dugotrajnost, vrhunski kvalitet – najbolje rješenje za površine oko bazena, poslovne prostore, garaže, kafiće, dvorišta, igrališta, terase, bašte, sportske terene, marine, brodove, dr.

Postavljanje sportskog terena

Novo i jedinstveno na našem tržištu!
Dugoročno rješenje za potrebe i probleme sportskih terena! Predviđeno za više sportova na jednoj podlozi vrhunskih karakteristika. Osim veoma lakog i brzog postavljanja Bergo sportske podloge imaju još jednu prednost. Dizajnirane su da se voda na njima ne zadržava, da kroz njih cirkuliše vazduh i ujedno apsorbuje buka.

instalacija_bergo_multisport

Bergo Sport podna obloga

BRZA I JEDNOSTAVNA UGRADNJA

Bergo Sport podna obloga

Priprema terena za Bergo podlogu

Prvi korak
Bergo podna obloga napravljena je od Polipropilena. Postavlja se preko postojećih podloga bez ikakvih pričvršćivanja. Posebno je pogodna za postavljanje na vlažnim površinama ali i na dotrajalom ili ispucalom betonu i drugim podlogama.

Postavljanje Bergo podne obloge

Drugi korak
Bergo podloga rješava mnoge probleme zahvaljujući svojim ventilacionim sposobnostima i fleksibilnom dizajnu. Podloga je modernog dizajna, otporna na visoke i niske temperature, UV stabilna, postavlja se veoma brzo i lako bez ljepljenja, vijaka i sl.

Bergo Švedske podne obloge

Bergo Sport podna obloga

Završni radovi i uklapanje detalja

Treći korak
Bergo podne obloge mogu se postaviti na gotovo svim mjestima i u različitim klimatskim uslovima. Jednako dobro funkcioniše kao vanjska i unutrašnja podloga.

Finalni izgled Bergo podloge

Četvrti korak
Obogatite i uljepšajte Vaš radni prostor, da se u njemu ugodno osjećate Vi i Vaši cjenjeni gosti a ujedno dugotrajno rješite problem mokrih i klizavih podloga! Neka ovog proljeća Vaš objekat zasija u novom sjaju ! Jedinstveno, brzo, efikasno i dugotrajno rješenje!

Bergo Švedske podne obloge

POGLEDAJTE PRIMENU BERGO PODOVA